Ryby były i zawsze będą na moim stole. Na milion sposobów. Tutaj miodowo- paprykowy dressing urozmaica smak ryby, a quinoa czy słynna już komosa ryżowa jest świetnym dodatkiem do sałatek.
Lecimy z wykonaniem
Łosoś - smarujemy dressingiem wykonanym z miodu, odrobiny oliwy oraz przypraw - wędzonej papryki, czosnku granulowanego , soli i odrobiny pieprzu. i wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Nie przesuszamy, musi sie piec " odpowiednio"
oraz sałatka to
2 awocado, pomidorki koktailowe, czerwona cebula, baby-szpinak oraz ugotowana quinoa , polana winegretem zrobionym z soku z limonki, oliwy z oliwek, ciut pieprzu i soli .
Szybko i mega smacznie. I w myśl zasady - jedz tęczę
Owszem fajne ale jak się trafią na przecenie
OdpowiedzUsuńcoż wolałabym dobry obiad od 75 pary portek ;) ale to moje zdanie
Usuń