Spagetti z avocado i pomidorkami koktailowymi

bo dobra pasta to zawsze dobry pomysł Spaghetti 300 g Pomidorki koktajlowe 500 g Awokado 2 szt. Limonka 2 szt. Czerwona cebula 1 szt. Olej 5 łyżek Papryka ostra 1 łyżeczka Natka 1 łyżka posiekanej Mięta 1 łyżka posiekanej Pieprz Przygotowanie: Posiekaj cebulę, pomidorki przetnij na połówki. Awokado obierz, pokrój w kostkę, skrop połową soku z limonki. Wstaw wodę na makaron. Na patelni rozgrzej olej, zeszklij cebulę, dodaj pomidorki i ostrą paprykę, smaż razem przez 4-5 minut. Dołóż odcedzony makaron, kostki awokado i zioła, wymieszaj. Przed podaniem oprósz pieprzem.

Komentarze

  1. To akurat wygląda interesująco. Chcoiaż za awokado nie prz\epadamy

    OdpowiedzUsuń
  2. ograniczoną...powiedziałbym-inną i inaczej budowaną; zwłaszcza surowkową

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz