Papryka Faszerowana w dniu listopada 24, 2021 Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Rzec można klasyka. Bo z mięsem mielonym. Choć nie do końca, bo ja ryż zamieniam na kaszę bulgur. i nie dodaję jajka . Nie musi się kleić , w końcu wypełnia czerwone wnętrze papryki. Poza tym bez udziwnień. Koniecznie w sosie pomidorowym. Komentarze Małgosia26 listopada 2021 08:56Spoko, może i być z bulgarem, też ją wcinamy. W sosie pomidorowym? Gosia robi bez sosu.OdpowiedzUsuńOdpowiedzi.Anna Tym26 listopada 2021 22:45oczywicie e z sosem, podobne jak gołąbki, w sosie cała istotaUsuńOdpowiedziOdpowiedzOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz
Spoko, może i być z bulgarem, też ją wcinamy. W sosie pomidorowym? Gosia robi bez sosu.
OdpowiedzUsuńoczywicie e z sosem, podobne jak gołąbki, w sosie cała istota
Usuń