Udka w paprykowym sosie w dniu grudnia 29, 2020 Pobierz link Facebook X Pinterest E-mail Inne aplikacje Jeżeli kurczak to tylko tak. Ten sos jest prosty i naprawdę dobry. Komentarze Małgosia31 grudnia 2020 06:56Nie zgadzam się. Kurczaka można przygotować naprawdę na fajne sposoby.OdpowiedzUsuńOdpowiedzi.Anna Tym1 stycznia 2021 03:39dla mnie kurczak to mięso bez wyrazu. Dopiero oprawa powoduje ,że jest jadalne. Sos paprykowy to mistrz. UsuńOdpowiedziOdpowiedz.Anna Tym1 stycznia 2021 03:39sos ten mogę jadać bez kurczaka ;)UsuńOdpowiedziOdpowiedzOdpowiedzDodaj komentarzWczytaj więcej... Prześlij komentarz
Nie zgadzam się. Kurczaka można przygotować naprawdę na fajne sposoby.
OdpowiedzUsuńdla mnie kurczak to mięso bez wyrazu. Dopiero oprawa powoduje ,że jest jadalne.
UsuńSos paprykowy to mistrz.
sos ten mogę jadać bez kurczaka ;)
Usuń